Acai Berry – åsikter och pris, var man kan köpa

Grotto inte notera att det är något unikt om acai. Det är en av de få frukter, förutom avokado, som innehåller enkelomättade fetter (MUFA)

6abdomen kropp ansiktsuttryck  Acai Berry   åsikter och pris, var man kan köpa

Även MUFA kan arbeta för att hjälpa till att hålla dig nöjd om man räknar dem i en kalorikontrollerad diet, är så liten att du skulle behöva konsumera stora mängder för att få tillräckligt med MUFAs beloppet i acai, säger han. Och inte bara skulle det bli dyrt, säger han, skulle det lägga massor av extra kalorier. (MUFA finns också i oliver, avokado, nötter, frön, mörk choklad, sojabönor, lin, och oliv och solrosoljor.)

Beware ‘fria’ Trials of Acai viktminskning produkter

Inte bara har acai inte visat sig ha de befogenheter viktminskning hävdade i en del av annonserna, konsumentgrupper varnar för att människor som registrerar sig för en “fri” testversion av Acai kost produkter kan bli bränd.

Center for Science in the Public Interest, en livsmedels- och närings vakthund grupp, nyligen utfärdat en varning om att många företag som erbjuder gratis prövningar av Acai dietprodukter faktiskt hamna laddning kunder. Kunderna uppmanas att tillhandahålla kreditkortsinformation för leverans av den “fria” prov, och en del har omedelbart drabbats med månadsavgifter av ….

bby boy chid 1 2 Acai Berry   åsikter och pris, var man kan köpa Better Business Bureau of Northern Indiana erbjöd en liknande varning mot annonser på nätet för acai viktminskning produkter.

Vad är Acai Berry?

Grown i Amazon River bassäng i Brasilien, är acai en djup lila bär som smakar som en kombination av vilda bär och choklad.

37active adult background  Acai Berry   åsikter och pris, var man kan köpa

Berrys antocyanin innehåll ger den dess rika lila färg. Antocyaniner är kraftfulla antioxidanter som kan skydda kroppen mot cancer, inflammation, diabetes, åldrande, neurologiska sjukdomar, och bakterieinfektioner.

>>>>  Viagro - åsikter, pris, var man kan köpa, original, eller är det värt det?

som 4-ounce servering av ren acai innehåller ungefär 100 kalorier, järn, kalcium, fibrer, vitamin A, och 6 gram fett – men eftersom bären inte transportera väl, de flesta livsmedelsprodukter som säljs kommersiellt använda endast en liten mängd ren acai. Acai finns i kapslar, i pulverform, såsom frusen massa, och i flaska smoothies och andra drycker.

Om du funderar på att köpa acai produkter, läsa etiketter, eftersom dryckerna kan innehålla massor av tillsatt socker och kalorier. Och vara beredd på klistermärke chock i affären, eftersom de flesta acai produkter har en rejäl pris.

bby boy chid 1 3 Acai Berry   åsikter och pris, var man kan köpa “produkter tillverkade av acai är dyra eftersom 95% av bär är frö, och endast 5% är huden används för att göra mat och dryck”, säger Grotto.

Tänk på att du kan få på samma sätt antioxidantrika hela frukter och grönsaker för en bråkdel av kostnaden för acai, och i sin naturliga form (utan extra socker eller kalorier). Blåbär, björnbär och hallon är mer ekonomiska val som ger liknande hälsofördelar, säger Grotto.

40adult beautiful eating  Acai Berry   åsikter och pris, var man kan köpa

Anja Ulf
About Anja Ulf 32 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.