Acai Berry – var man kan köpa, hur fungerar det? Kontrollera, recensioner

Acai Berry Attributes
Botaniskt namn: Euterpe oleracea

11abs aktiv idrottsman  Acai Berry   var man kan köpa, hur fungerar det? Kontrollera, recensioner

I likhet med en korsning mellan en druva och ett blåbär, acai (uttalas ah-suck-ee) berry är en liten, rödlila stenfrukt som består av ett kluster av frön, med endast ca 15 procent eller så är ätbara, skördas från höga, smala palmer finns runt Amazonfloden bassängen i Sydamerika. Dessa bär är också ganska ömtåliga, men har betydande närings attribut när ätas färska.

Traditionella användningsområden för acai frukt har inkluderat behandling för diarré, parasitiska infektioner, blödningar och sår. Som ett livsmedel, är acai massa i stam- Amazon bältet ofta blandas med den stärkelsehaltiga rotfrukt maniok och ätas som gröt.

bby boy chid 1 4 Acai Berry   var man kan köpa, hur fungerar det? Kontrollera, recensioner Smaken beskrivs ofta som påminner om vilda bär och choklad. Det finns i stormarknader och hälsokostbutiker över hela världen, vanligtvis som en juice eller te snarare än färska, helt enkelt därför att få dem ur Amazonas med de näringsämnen fortfarande intakt är en komplicerad process.

Andra användningsområden för acaiberryen inkluderar naturlig karamellfärg, kosmetika, anti-aging hudkrämer, schampo och balsam, och även i kosttillskott. Dyra acai baserade produkter har varit mycket hypade ha betydande viktminskning potential, men på den punkten, vetenskapligt sett juryn är fortfarande ute. I själva verket meddelade Federal Trade Commission i början av 2012 att den hade bett federal domstol att tillfälligt avbryta aktiviteten av webbplatser marknadsföring av produkter acai berry viktminskning.

Hälsofördelar Acai Berry

Denna lilla bär lista över attribut innehåller en hög nivå av antioxidanter aktivitet liknande tranbär, men mer än vad som påträffats i blåbär och jordgubbar. . ORAC (ORAC) värden som mäter antioxiderande kraft acai fruktkött / hud pulver enligt uppgift har det högsta ORAC värdet bland frukt och grönsaker, eller 10 gånger mer antioxidanter än röda druvor

>>>>  Viagro - åsikter och pris, var man kan köpa

42active adult beautiful  Acai Berry   var man kan köpa, hur fungerar det? Kontrollera, recensioner

Acai bär är låg sockerhalt, men innehåller utmärkta mängder kalcium, fiber och vitamin A. De innehåller också antocyaninfärgning föreningar såsom resveratrol och cyaniding och ferulasyra, som inte bara ger frukt och grönsaker deras distinkta färg, men också ihop med flavonoider för att försvara kroppen mot skadliga fria radikaler. I själva verket, Acai Berry innehåller 10 till 30 gånger mer antocyanin ström än rött vin. Nyttiga fettsyror, såsom oljesyra, en av samma oljor som finns i olivolja, är en annan stark punkt, och hälsosamma nivåer av kostfiber hålla systemet fungerar smidigt.

Egenskaperna innehöll inAcai Berry kan förebygga hälsoproblem såsom artrit, inflammation, fetma, erektil dysfunktion, neurologiska sjukdomar, och allergier. Lab studier har visat dem att ha positiva effekter på sjukdomar i samband med oxidativ stress, hjärtsjukdomar och cancer.

bby boy chid 1 5 Acai Berry   var man kan köpa, hur fungerar det? Kontrollera, recensioner Acai bär bör konsumeras med måtta, eftersom de fortfarande innehåller socker, även om det i lägre nivåer än andra frukter. Kom ihåg att fruktos kan vara skadligt för hälsan i stora mängder.

Acai Nutrition Fakta ​​H2> Portionsstorlek: 3,5 ounces (100 gram) Amt. Per
Serving% Daily

* Procent Dagliga Värdena baseras på en 2000 kaloridiet. Din dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov. Em>

studier som gjorts på Acai Berry

En studie som publicerades i mitten av 2011 rapporterade att acai bär inte bara erbjuder potentiella hälsofördelar på grund av dess antioxidant kapacitet sophantering, men också dämpar biologisk aktivitet som skulle försämra cell integrity.1

45adult bicycle body  Acai Berry   var man kan köpa, hur fungerar det? Kontrollera, recensioner

Forskning publicerades i september 2012 rapporterade effekterna av acaiberryen massa på kemiskt framkallad uroteliala blåscancer i möss, och förekomsten och mångfalden av övergångs cellkarcinom (TCC). Efter 10 veckors behandling, var behandling acai bär massan befunnits reducera TCC incidensen, multiplicitet, och tumörcellproliferation, samt avsevärt minska DNA-skada. Studieförfattarna rapporterade att den positiva acai berry behandling massa var förmodligen på grund av fruktens antioxidant abilities.2

>>>>  Titan Gel - åsikter och pris, var man kan köpa,

Syftet med en annan studie var att utvärdera hur acai fruktkött påverkade ämnesomsättningssjukdom risker. Det involverade 10 överviktiga vuxna som tar 100 gram acai massa gånger dagligen under en månad. Före studien, varje individs blodglukos, blodtryck, kolesterol, triglycerider och andra biomarkörer mättes.

Vid slutet av den 30-dagars testperiod, fann forskarna minskningar av fasteglukos, insulinnivåer, och total kolesterol; Men det fanns ingen effekt på blodtrycket. Forskare drog slutsatsen att acai fruktkött reduceras nivåerna av utvalda metaboliska markörer Sjuka under de överviktiga patienter, vilket indikerar att ytterligare studier, inklusive de på hjärtsjukdom och / eller typ 2 diabetes, är warranted.3

Acai Berry hälsosamma recept: Blueberry Acai Smoothie

Ingredienser:

✓ 1 ½ koppar osötad mandelmjölk

✓ 1 ½ bananer

✓ en kopp frysta blåbär

✓ en kopp frysta jordgubbar

✓ en acai fryst smoothie pack ELLER ett kopp acai juice

bby bue ky crefree 1 5 Acai Berry   var man kan köpa, hur fungerar det? Kontrollera, recensioner ✓ ¾ till en kopp is

Förfarande:

Detta recept använder acai frukt på dess mest tillgängliga, maximalt friskhet, sans tillsatt socker. Lägg alla ingredienser i en mixer, process, och njut! Detta recept tjänar två. (Obs. Om du använder juice, klippa mandelmjölk ner till ½ kopp)

Acaiberry Fun Facts

Acai, en diet häftklammer för människor i Amazonas regnskog regionerna har skördats på samma sätt i århundraden. De 60- till 80-fots palmer skalas av arbetare som skär grenarna, sedan glida tillbaka ned de släta, smala trunkar till marken.

BecauseAcai Berry är så låg sockerhalt och syra, som skyddar de flesta frukter, måste de plockas, bearbetade, flash-pastöriserade, och frysta snabbt innan den transporteras ut ur Amazon. Om den lämnas obearbetade, kommer frukten oxidera, bli brun, och förlora sin nyttiga näringsämnen.

>>>>  Viagro - åsikter, pris, var man kan köpa, original, eller är det värt det?

Sammanställning Acaiberry

Fram till för tio år sedan eller så, Acai Berry var oerhörd av någon utanför Amazonas regioner. Till synes natten (tack vare Internet), blev de den nya superfood lovande fantastiska viktminskning kapacitet. Men sedan började rapporter gjutning allvarliga tvivel på dessa krav, särskilt på grund av uppkomsten av många (och dyra) acai bär-baserade kosttillskott översvämmar internet.

På grund av så många motstridiga rapporter, universitet och kliniska studier har inletts för att gå till botten av kontroversen om vad denna lilla Sydamerikanskt bär faktiskt erbjuder näringsmässigt. Resultatet är att, precis som nästan alla andra växtbaserade livsmedel, Acai Berry, också, innehålla många nyttiga föreningar, såsom kraftfulla antioxidanter, fibrer, enkelomättade fetter, kalcium, fibrer, vitamin A, och antocyaniner, kliniskt visat sig vara fördelaktigt för hälsan.

Anja Ulf
About Anja Ulf 32 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.