Grönt kaffe – recensioner, kommentarer, pris, hur fungerar det?

Klassen snabbt erövra världen Super mycket välkända idag har blivit råkaffet fördelarna och nackdelarna som redan har bevisat för viktminskning, behandling av mass sjukdomar, kosmetika vård – för vilka ändamål det bara är inte rekommenderas att använda. Riktigt dess goda egenskaper så universell? Hur att dricka grönt kaffe och kan den användas med mjölk? Vad kan vara användbart gröna kaffeextrakt? Låt oss ta reda på svaren på dessa frågor.

Green kaffe: beskrivning

Mörkbruna kaffebönor som bryggs kaffedrycker, efter uppsamling och torkning, är utsatta för rostning. I processen för värmebehandling, förlorar de en väsentlig del av de organiska och fettsyror, fukt, eteriska oljor, flavonoider, vitaminer, mikro -. Och makroelement

Därför anhängare av en hälsosam livsstil gröna kaffebönor är mycket användbara produkter, som det är nödvändigt att ersätta den klassiska stekt motsvarighet. Förslaget möter efterfrågan och utvecklar en rad produkter, och idag kan du köpa denna produkt i flera versioner:

 • hela korn,
 • i en hammar för svetsning;
 • krossas med tillsats frön, kryddor, örter, etc;.
 • ett kaffeextrakt;
 • lösliga (mycket sällsynta) och malda blandning gröna bönor med rostade.

Kemisk sammansättning och egenskaperna hos det gröna kaffet

Beroende på den specifika formen, den kemiska sammansättningen av råkaffe är följande värdefulla material:

 • till 2,5% koffein,
 • från 9% till 19% protein;
 • 0,17-0,65% av monosackarider,
 • upp till 12% tanniner;
 • 6-7% pentosan;
 • från 4% till 11% av klorogensyra,
 • 0,4 ​​procent av vinsyra;
 • 0,3% av äppelsyra;
 • 1,8% av arabinos;
 • 20,8% av mannos;
 • 7% glukos;
 • 0,3% av citronsyra;
 • 0,2% av kaffesyra.

btrct botnic cctu1 7 Grönt kaffe  recensioner, kommentarer, pris, hur fungerar det? Det bör noteras också en signifikant skillnad i mängden av fett och fettsyror. De kan användas för att 18% av den totala vikten. Koffein i råkaffe representeras i nästan samma volymer som i rostade, men ytterligare användbara element är betydligt större. Ca 34% av dessa korn extraheras (i drycken medan matlagning) komponenter. Detta gör säden kraftfulla biologiskt aktiv produkt, mättar kroppen med många värdefulla näringsämnen och förbättra funktionen av hela kroppen.

Green fördelar och nackdelar kaffe

Den starkaste effekten på den totala strömmen är alkaloid, som är den “kännetecken” coffee – 1,3,7-trimetilxantin eller bara koffein. Det ingår i assimilering och regleringen av glukosnivåer, stimulering av nerv- och kardiovaskulära systemen. Dess viktigaste funktioner som används för avsett ändamål -. För att förbättra hälsan, fysiska och psyko emotionella tonen

>>>>  Vitaelife Pharma Vitamin D3 - åsikter och pris

klorogensyra har en kraftfull antioxidant förmågor. Dess höga innehåll i råkaffe (50% högre än stekt) gör det till en värdefull produkt, kämpar mot åldrande och utveckling av cancer. Han deltar också i stabiliseringen av hjärtfunktion, förebyggande av trombos, åderförkalkning och diabetes. Kaffe är långt före innehållet av denna syra, bland andra produkter, som traditionellt förekommer i dieten.

En stor del av tanniner ger kaffet en distinkt syrlig smak, men deras användning är inte fallet. De presenteras i huvudsak tannin, snabbt bärs av blodet, medan antibakteriell arbete. Närvaron av tanniner i kroppen, är det viktigt för en smidig verkan av matsmältningsorganen, intensiv Återhämtning av vävnader och ta bort skadliga avfallsprodukter.

Nästan två dussin aminosyror vitala för friska funktion i kroppen. Deras frånvaro hindrar normal funzionavano av muskuloskeletala systemet och muskler. Dessutom substanserna gör kärlväggen mer hållbara och elastisk, och stabilisera aptiten.

Trigonelline hjälper till att utjämna trycket, reglera hormonell atmosfär av kroppen, för att mobilisera metaboliska processer, påskynda hjärnans aktivitet och förbättra kvaliteten på blod.

Green kaffe: nyanserna i en användbar effekt på kroppen

 • Produkten ökar avsevärt nedbrytningen av fett, kräver dock inte bara dricka kaffe, men också en stor fysisk aktivitet. Rent dricksvatten 5-6 koppar grönt kaffe per dag kommer inte att leda till omvandling av överskottet.
 • Produkten accelererar utbytesprocesser på alla nivåer. Ju högre kvalitet substansen behandlas, distribueras och visas. Därför är det lämpligt att dricka grönt kaffe för viktminskning. Men med den snabba upptaget visas och en stadig aptit. Jag måste hålla mig.
 • koffein i råkaffe skakar upp nervsystemet och kan avsevärt förbättra dagtid prestanda. Beroendet av denna effekt kommer att “nej” och kan utveckla en brist på sömn och regimen dagligen, brist på koncentration, brist på energi.
 • Raw kaffe är mindre stark blodtryckssänkande effekt, men personer med högt blodtryck behöver fortfarande att konsumera det med försiktighet.
 • Produkten kan desinficera och förbättra GI funktion. Emellertid förekomst av kroniska och akuta sjukdomar det kan orsaka en försämring av situationen.

Hur att dricka grönt kaffe

På grund av skillnader i sammansättning och struktur, det finns skillnader i den teknik för bryggning grönt kaffe, jämfört med matlagning rostade kaffebönor. Totalt tar denna process lite mer tid. Till att börja med måste de också att mala. Beroende på personliga preferenser, kan du lätt stek dem i en torr stekpanna under ständig omrörning, under längre tid än 15 minuter. Så, för beredning av en del som motsvarar kopp konventionella kaffe, bör ta cirka 1-1. 5 msk av säd till 100-150 ml.

>>>>  Eco Slim - åsikter och pris, köp nu, var man kan köpa

btrct botnic cctu1 8 Grönt kaffe  recensioner, kommentarer, pris, hur fungerar det? Inget behov av en alltför finslipning, tar det normalt 2-3 gånger för att starta bilen i 15-20 sekunder. I avsaknad av kvarnen kan du använda en mixer med ett munstycke för att bryta nötter eller ens tränga dem i en hand mortel. I själva verket är drycken ganska väl kokta och krossad säd.

Nästa steg:

  1. Turk eller kastrull liten storlek (skopa) fylld med vatten. Du måste ta lite mer än det beräknade belopp som anges av kokning. Fluiden upphettas men inte bringades till kokning.
  2. När du börjar klättra luftbubblorna att gå i vattnet marken råkaffe och fortsätta att laga mat på låg värme under omrörning.
  3. Skum är ett tecken på början av extraktionen av drycken. För att ta bort det inte är nödvändigt.
  4. Sedan tillkomsten av skummet bör passera i 2-3 minuter, varefter du kan ta bort kaffe från värmen. Vattnet blir en nyans av grönt.
  5. bör hällas i ett glas eller kopp genom en fin sil Drycken.

OL>

Detta kaffe drink skiljer sig från den vanliga kaffe från rostade bönor smak och arom. Det är mest användbart när det tas en halvtimme innan du äter eller tung fysisk aktivitet. I det här fallet, han bara har tid att köra en aktiv metabolism och ställa kroppen för produktivt arbete.

Grönt kaffe för viktminskning

Idag uppmärksammade de positiva egenskaperna hos råkaffe för viktminskning. Och han är verkligen kunna hjälpa, men endast i kombination med ett komplex av andra åtgärder. Kort sagt, säkerställer grönt kaffe viktminskning, och ingår i processen och accelererar den.

Användningen av hjälp dryck att framgångsrikt bli av med överskott pounds bör kombineras med:

 • minskningen i kalorier dagliga kosten;
 • den minskande andel av snabba användbara kolhydrater och fetter i kosten;
 • ökning av mängden druckit per dag av vatten till 2 liter,
 • ökad fysisk aktivitet,
 • övergången till en tydlig planering av kraftsystemet.
>>>>  Vitaelife Pharma Vitamin D3 - åsikter, pris, var man kan köpa, original, eller är det värt det?

På detta sätt mat och aktivitet råkaffe kommer att hjälpa “slå på” kroppen vid rätt ögonblick för effektivare förbränning av kalorier, kvaliteten på deras behandling, eliminering av överskjutande toxiner. Och återlämnande av attraktiva former inte kommer att hålla dig väntar.

Grönt kaffe med ingefära för viktminskning

 1. Koka upp 3 liter vatten.
 2. Lägg 75 gram färska malda bönor.
 3. Cook för ungefär en fjärdedel av en timme.
 4. Häll genom en fin sil.
 5. Att torka en liten mängd ingefära på en fint rivjärn och lägga till vätskan.
 6. Du måste använda 200-250 ml av denna dryck varje dag.

Oljan av råkaffe

är en grön-gul vätska, trögflytande vid strukturen och smörig vid beröring, har en stark kaffe smak och bitter smak. Den kan användas i hudvårds, flätor eller naglar. Den kan innefatta massage av kompositionerna som några grundläggande vegetabiliska fetter.

Essential kaffeolja extraheras från löv-stem mass, bark, blommor och skott av kaffeträdet. Det är en vätska med en mycket rik arom, har bättre kosmetiska egenskaper till eteriska oljor. Det är användbart för att lägga till de massage lösningar och skönhetsblandningar.

Green kaffeextrakt

Extraktet besitter stark antioxidant, stimulerande arbetet i många system i kroppen, uppfriskande kroppen och ande effekt. Dess införlivande i kosten kan avsevärt påskynda och underlätta processen av dumpning överskott pounds. Men innan du börjar ta koncentratet, är det nödvändigt att få tillstånd från läkaren.

Först av allt, välkommen till beroendeframkallande måste ge en läkare testa nivån av T3 och T4, ätbeteende och basal ämnesomsättning. Det faktum att vissa störningar i ätbeteende och metabolism användning av råkaffet extrahera ett slöseri med pengar som läkemedels verkar i en annan riktning.

Kontra

Användningen av råkaffe i någon form, i synnerhet i de första gångerna, bör åtföljas av uppmärksamhet reaktionerna i kroppen. Det innehåller många substanser som kan orsaka avstötning eller allergisk reaktion.

Vilka rekommenderas inte att dricka grönt kaffe:

 • minderåriga och personer över 65 år.
 • de “kärnor” och högt blodtryck;
 • patienter som fick sedativa och antioxidanter;
 • gravida och ammande kvinnor.

bundnce gricutur gricuture1 5 Grönt kaffe  recensioner, kommentarer, pris, hur fungerar det? Möjliga negativa effekter från dricka:

 • kalcium försvagat ben och leder;
 • försämring av symptom på irritabel tarm;
 • ökat intraokulärt tryck (farlig i glaukom);
 • provoking diarré;
 • ökad ångest, sömnlöshet, spridning, irritabilitet, för nervösa störningar.
Anja Ulf
About Anja Ulf 32 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.