Råkaffe – åsikter och pris, kommentarer, hur fungerar det?

Green kaffeprodukt, som för närvarande är mycket populärt. Trots att det finns för en lång tid, har dess positiva egenskaper upptäcktes för bara några år sedan. Efter det blev känt att han främjar viktminskning, miljontals människor ville prova detta mirakel produkt.

Grönt kaffe torkas, men inte rostade kaffe bär.

För att kaffet tog bara fördelar, är det viktigt att välja en kvalitetsprodukt och lära sig att använda den på rätt sätt. Experter hävdar att det mest användbara är den gröna kaffebönan. Köpa en sådan produkt, kan du vara säker på dess kvalitet. Eftersom spannmål är omöjligt att förfalska, och bland det malda kaffet, särskilt löslig, hittade en hel del förfalskningar. Bean kaffe har en distinkt smak och arom. Du ska inte köpa dyra kaffesorter, eftersom nyanserna i smaken bara kan skilja den sanna finsmakare och vanliga konsumenter tillräckligt att bara köpa högkvalitativa kaffe.

Fördelarna med råkaffe

Den höga halten av antioxidanter i grönt kaffe lagras mycket mer än rostad. Klorogensyra är det viktigaste ämne som hjälper till att gå ner i vikt. Den är användbar för förebyggande av hjärtsjukdomar, diabetes (reglerar blodsocker).

btrct botnic cctu1 4 Råkaffe   åsikter och pris, kommentarer, hur fungerar det? klorogensyra saktar ner det enzym som bildar glukos (socker) i levern.

Ökar immunitet – antioxidanter hjälper råkaffe, kommer kroppen att bli av med gifter och fria radikaler

.

Det har observerats att efter användning av grönt kaffeextrakt är tillståndet i huden förbättras, ibland blekna akne. Reglerar blodsockret – studier har visat att klorogensyra från grönt kaffe hjälper till att förhindra diabetes och reglera blodsockernivåer

.

Minskar kolesterol i blodet – detta minskar risken för kardiovaskulära sjukdomar

.

Ökar energireserven metabolism omedelbart förbättras. Om du är fysiskt aktiv, kommer den energi mata dina celler, och processen att bränna fett är mycket mer effektivt.

Förbättrar mental prestationsförmåga råkaffe bra för psykiska funktioner av människan. Kommer att öka koncentrationen.

Instruktioner för att ta emot råkaffe för viktminskning

btrct botnic cctu1 5 Råkaffe   åsikter och pris, kommentarer, hur fungerar det? Det finns flera möjliga regimer råkaffe för viktminskning.

Grönt kaffe kan tas som ett medel för att undertrycka hunger. Du måste ha åtminstone relativt harmonisk daglig rutin som gör att din dagliga frukost, lunch och middag på samma gång. I pauserna mellan måltiderna som mellanmål är att använda råkaffe varje gång känslor av hunger.

>>>>  Grönt kaffe - recensioner, kommentarer, pris, hur fungerar det?

Grönt kaffe kan tas 20-30 minuter före huvudmåltid 0,5-1 glas. Läs att det kommer att minska aptiten och göra det möjligt för dig att äta mindre än vanligt.

Green kaffe som konsumeras som den viktigaste drycken för frukost, lunch och middag. Detta är förmodligen den mest enkel metod för alla.

Beroende på kaffe från vad tillverkaren du köper kan du hitta en mängd olika rekommendationer om dess tillämpning. Viktigast inte ta för mycket av denna dryck, det kommer att skydda din hälsa.

Hur brygga grönt kaffe

För att dricka ur råkaffe har bidragit till att gå ner i vikt, är det nödvändigt att korrekt brygga.

Resultatet blev ett konkret, råkaffe bör lämnas orostade. Bryggning bör ta 1,5-2 teskedar per 100 ml behållare (företrädesvis metall) och täck med vatten. Drick denna koncentration är måttligt stark. Gröna kaffebönor rostat motsvarande bekant för oss, som rostade korn nästan inte innehåller naturliga oljor och därför är mycket mindre i volym

tillagningsprocessen justeras vanligtvis till den karakteristiska utseendet av skummet, sedan eld bort det. Om du håller på elden längre smaken av drycken blev mer intensiv, vi förlorade nästan alla näringsämnen, och sedan använda för viktminskning kvarstår. Du bör uppmärksamma att lägga att dricka grönt kaffe socker, mjölk och andra ingredienser rekommenderas inte.

Idag sprider en hel del gröna kaffeextrakt. De är oftast säljs i påsar för bryggning, mängder vatten som behövs för en portion. Denna produkt bör behandlas mycket noggrant, eftersom det kan vara mycket tvivelaktigt ursprung.

När att dricka kaffe för viktminskning

för att dricka en kopp drink när som helst, men tänk på att dricka det före varje huvudmåltid, och varje gång det finns en önskan att äta. Även ett par klunkar kaffe utan socker eller med grädde eller ren dryck ger en känsla av fullkomlighet. Det enda du bör undvika är konsumtionen av bantning kaffe omedelbart efter en måltid. Han, som verkar på magen, provocera administrationen har ännu inte smälta maten i tarmarna. Detta är inte önskvärt både för bantning och för dem som dricker kaffe bara för skojs skull.

>>>>  Eco Slim - bantning kapslar, pris, var man kan köpa, original,

dietister rekommenderar att inte överskrida den dagliga dosen av 6 kaffekoppar, men dricka minst tre.

Naturligtvis är dessa regler är lämpliga i fallet när det inte finns några kontraindikationer. För att uppnå det resultat kaffe och började dra ganska litet antal. Bantning effektiv de första 5-10 SIPS, resten är bara för skojs skull.

Beredningen av råkaffe

bundnce gricutur gricuture1 2 Råkaffe   åsikter och pris, kommentarer, hur fungerar det? för att bevara de användbara egenskaperna hos råkaffe tillrådligt att förbereda det i en fransk press, eftersom det inte tillåter drycken koka. Råkaffe kan också brygga i en Cezve, kaffebryggare, kaffemaskinen, gör det i gejser, eller helt enkelt brygga i cupen. Det är viktigt att komma ihåg att råkaffe i något fall bör inte koka, annars kommer att förlora alla sina specifika egenskaper.

enklaste råkaffe att brygga i cupen. För att få en kopp en drink du behöver 2-3 teskedar malet kaffe och kokande vatten. Kaffe hälls i den utvalda behållaren och häll kokande vatten, sedan låta drycken dra i 5-7 minuter. Om så önskas, före användning, så bryggkaffe kan du sila genom cheesecloth eller en sil.

Recept råkaffe

Green kaffe med kanel

För att påskynda ämnesomsättningen, måste du brygga drycken enligt följande schema:

20 g malda bönor tvättas med kokande vatten och sedan övergå till Åbo och tillsätt 250 ml filtrerat vatten, justerat 3 gånger till koka och låt dra i en timme. Efter drycken kommer att insistera på det måste vara noga sila, tillsätt kanel, citrusjuice (lime eller grapefrukt) och dryck. Det rekommenderas att ta denna cocktail 3 gånger om dagen för att starta snabbare att gå ner i vikt.

recept råkaffe i Åbo med kanderad ingefära

Ingredienser:

  • råkaffe nymalen 2-3 matskedar
  • 2 petal kanderad ingefära
  • 150 ml vatten

Slip orostade kaffebönor bättre i en hand kvarn, så grind får större, och kaffet kommer att ge alla användbara egenskaper och smak och arom blir rikare. Vatten är det rekommenderat att använda flaska, så ingen kaffesmak kranvatten.

>>>>  Eco Slim - åsikter och pris, köp nu, var man kan köpa

☀ Riv ingefära på ett fint rivjärn och lägga målet kaffe.

☀ Uppvärmt vatten i kaffe potten och häll en blandning av kaffe och ingefära.

☀ Efter utseendet av skummet är mycket noga övervaka tillagningen. Så snart vi ser de första bubblorna tar 3 minuter. Om kaffe bryggs längre än 3 minuter, börjar han att förlora de positiva egenskaper. Under första halv minut kokande, kan kaffet “springa iväg”, så du måste noga övervaka Turka. beredningen av råkaffe med kanderad ingefära.

☀ Efter 3 minuter stängs av kaminen och lämnar kaffe för ett par minuter för att ingjuta. filtrera sedan drycken genom en sil eller cheesecloth.

Nybryggt råkaffe med ingefära är inte så aptitlig färg -. Gröngrå, men smaken och framför allt doften värd uppmärksamhet

Kontraindikationer och biverkningar

kaffe alltid är, oberoende av metoden för dess beredning. Så detta innebär att vi kan förvänta oss den typiska “kaffe” biverkningar. De flesta människor dricker tolereras väl, men i sällsynta fall när mottagningen sker diarré .

När inflammation och sårbildning i magen utseendet på smärta i buken , och hypertensiva patienter bör vara försiktig med allt fler av blodtryck . Därför är alla “high-risk” status överförs automatiskt till listan över kontraindikationer.

Dessutom är det värt att komma ihåg att grönt kaffe har en förbättrad effekt jämfört med stekt, så gravida och ammande gör det också önskvärt.

Slutligen -. Några vänliga ord

Om du jämför råkaffe med andra liknande kosttillskott, avsedda för viktminskning, då är det säkert att säga att kaffe är mycket säkrare när det gäller allergier, biverkningar och andra obehagliga saker. Dess sammansättning är väl känd och förstådd, i motsats till de många komplexa tillsatser med en halv okända ingredienser och ibland tvivelaktiga doseringar.

Så, om ni någonsin kommer att möta valet och kommer att tycka att välja grönt kaffe eller någon nymodig mirakel te, utan tvekan välja kaffet: han bättre

Anja Ulf
About Anja Ulf 32 Articles
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.